Kan rekrytering.
Förstår människor.

uppdated: 2023-01-23

Envoke talent startade 2018 och är idag 6 anställda internt som hjälper företag att hitta rätt kompetens. Ute hos våra kunder har vi ca 15 konsulter inom IT, energi, admin och försäljning mm.

Vår styrka på Envoke Talent är att erbjuda personlig service som är anpassad efter kundens unika behov. Vi hjälper ert företag att växa genom att skapa kontakt mellan företag och rätt kandidater på marknaden.  

Vår vision

Vår visionär att vara en arbetsplats där vi litar på varandra och respekterar varandras likheter och olikheter. Vi är alla nyfikna och brinner för möten med människor och företag, att hjälpa våra kunder men även hitta drömjobbet för kandidaterna.

Vi vill vara ett företag som mår bra och hjälper andra att må bra! 

Vi vill vara ett platt och prestigelöst företag där vi hjälper och stöttar varandra. För oss är det viktigt att vara tillgängliga mot kunder, konsulter och kandidater och återkomma när man har sagt att man ska återkomma, visa respekt mot människor i ens omgivning.

Hitta rätt medarbetare

Dagens arbetsmarknad karaktäriseras av en enorm kompetensbrist, där företag riskerar hög personalomsättning, felrekryteringar och att falla efter sina konkurrenter.

Med vårt stora nätverk och erfarna medarbetare erbjuder vi såväl kort- som långsiktiga lösningar för att hitta rätt medarbetare och därigenom säkra er kompetensförsörjning och förmåga att utvecklas och leverera.

  • Konsultelösningar
  • Rekrytering
  • Karriärprogrammet

Vilken lösning passar dig bäst?

Konsultlösningar

Vi har konsultlösningar anpassade efter era behov, exempelvis under en obestämd tid, högintensiva perioder eller tidsbegränsade projekt. Allt från en enskild konsult till hela team på korta eller långa uppdrag.

Rekrytering

Vi på Envoke Talent hjälper er med en helhetslösning att så ni kan fokusera på kärnverksamheten. Enkelt och Tryggt.

Karriärprogrammet

Letar ni efter ett tryggt och säkert sätt att anställa juniora profiler? I vårt karriärpaket ingår coachning, kompetensutveckling och stöd under onboardingprocessen. Allt för att skapa rätt förutsättningar för att er rekrytering ska bli en långsiktig lösning.

Hur ser processen ut?

THE TEAM

Samarbetspartners

Här är ett urval av våra samarbetspartners. Tveka inte att höra av dig om du också behöver vår hjälp!

Vår styrka på Envoke Talent är att erbjuda personlig service som är anpassad efter dina unika behov. 

Kontakta oss

+46 (8) 587 634 50

Envoke Talent AB
Gustavslundsvägen 147
167 51 Bromma

info@envoketalent.com

Följ oss

Följ oss på sociala medier och connecta med vår karriärsida för att se alla våra nya jobb. 

© Copyright 2022 🤍 envokeTalent